Nieuws

 • Zwem4Daagse

  De zwem4daagse was met veel deelnemers weer een groot succes. Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan het filmpje.

 • Sponsorlinks

  Beste KonAZ-lid en trouwe supporter,

  Graag uw aandacht voor het volgende.

  Vanaf nu is het voor iedereen die KonAZ 1870 een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan KonAZ 1870, zonder dat het je een cent extra kost!

  Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en KonAZ1870 ontvangt geld in de clubkas. Via sponsorkliks kan je bij diverse webwinkels zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar KonAZ 1870. En nogmaals, het kost u niets extra!

  Wil jij KonAZ 1870 ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van KonAZ1870. Voor u een kleine moeite, voorKonAZ1870 directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die KonAZ1870 een warm hart toedragen.

  Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com vul bij uw sponsordoel KonAZ1870 in en zoek jouw webwinkel in de lijst van aangesloten winkels

  Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert KonAZ1870 een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

  Alvast bedankt namens KonAZ1870

 • Bijzondere Algemene Ledenvergadering

  op de bijzondere Algemene Ledenvergadering van vrijdag 19 januari jl heeft dhr Kees Veldhuisen toestemming gevraagd aan de leden om zijn functie als voorzitter van de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 neer te leggen. De leden zijn hiermee akkoord gegaan.
  Dit betekent dat er op vrijdag 9 maart wederom een Algemene Ledenvergadering zal worden gehouden om nieuwe bestuursleden, waaronder een voorzitter te kiezen.
  Tot die tijd zal dhr Thomas Icking de voorzitterstaken op zich nemen.
  Wij bedanken dhr Veldhuisen voor zijn inzet en wensen hem sterkte met zijn gezondheid
  Namens het bestuur,
  Marielle Beers
  secretaris KonAZ1870

 • Statuten en Huishoudelijk Reglement

  In aanloop naar de aankomende Ledenvergadering zijn de Statuten en het Huishoudelijk Reglement beschikbaar gesteld. Je kunt deze ook vinden op de downloads pagina.

 • Mytylbad weer geopend

  Vanaf heden is het Mytylbad weer open. U kunt hier weer wekelijks terecht voor onze activeiten.

 • Nieuw seizoen, nieuwe website
  De vakantie is voorbij, het zwemseizoen is begonnen. Het afgelopen jaar is er intern veel veranderd binnen Konaz. Deze veranderingen komen ook naar boven in onze nieuwe website. De look-and-feel is veranderd. Inhoudelijk is veel overgenomen van de oude website. In de komende tijd zullen we ook dit aanpassen. Wil je alles rondom Konaz blijven volgen? Bezoek ons dan regelmatig. Alle informatie over lessen, openingstijden, trainingen, wedstrijden, uitslagen zal je vanaf nu hier vinden.