Schrijf je nu in voor de zwem4daagse!

29 april, 1 mei, 2 mei en 3 mei

4 dagen vol zwemplezier!

Schrijf uw kind nu in voor zwemlessen in Amsterdam!

1. Geen wachtlijst!

2. Prettige en effectieve lessen!

3. Niet duur, wel goed!

4. Een leuke club, waar iedereen welkom is!

Hallo! Leuk dat je er bent!

Welkom bij onze zwemclub! De beste plek voor zwemmen in Amsterdam. Van zwemlessen tot wedstrijdzwemmen, het kan bij ons allemaal!

Het is ons doel om zwemmen voor iedereen in Amsterdam zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken. Heb jij ook zo’n zin om te leren zwemmen? Of wil je misschien wel leren wedstrijdzwemmen? Klik dan op 1 van de knoppen hieronder en hopelijk zien we je dan snel in het zwembad!

Het allerlaatste nieuws:

 • KAMPIOEN!!! 11 maart, 2024

  Een topprestatie van onze wedstrijdzwemmers. Tijdens de spannende seizoensfinale van de Nationale Zwemcompetitie in Hoofddorp hielden zij het hoofd koel en sleepten met keihard zwemmen het kampioenschap van de B-klasse in de wacht. Na vier wedstrijden vol persoonlijke records, medailles, clubrecords en geen enkele vervangende tijd sloten zij de laatste estafette af in stijl: door te winnen.

  We zijn trots op onze zwemmers, officials en coaches. Dankzij hun inzet was het allemaal mogelijk. Behalve het kampioenschap volgt ook een promotie naar de A-klasse. Maar tot die tijd gaan we eerst lekker genieten van het kampioenschap en van alle andere mooie wedstrijden die er nog aan komen.

 • Inschrijven zwemvierdaagse 2024 8 maart, 2024

  Traditiegetrouw organiseert de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 in Amsterdam weer een Zwem4daagse. Dit jaar  vindt deze plaats tijdens de meivakantie. Iedereen met een zwemdiploma is welkom. Dus of je nu 5 jaar bent of 75, iedereen kan meedoen. Behalve gezond is het ook gezellig. 

  De minimale afstand die een deelnemer moet afleggen is 250 meter per dag, dat zijn 10 baantjes. Natuurlijk mag je ook meer zwemmen: 500 meter, maar 750 of zelfs nog meer meters kan ook. 

  Na afloop is er voor iedere deelnemer die de Zwem4daagse heeft volbracht een medaille, een oorkonde en iets lekkers. Vanaf 18:45 tot 20:00 kan er worden gezwommen. Deelnemers kunnen zich vanaf 18:30 melden bij de ingang van het zwembad. Inschrijvingen en betalingen kunnen vooraf via de speciale website van de KNZB. Daar kunt u ook direct uw stempelkaart uitprinten. Meldt u snel aan want er is maar plaats voor 125 deelnemers.

  Deelname kost 9 euro. Kinderen betalen 8. Voor KonAZ-leden kost deelname 5 euro. Jonge kinderen met weinig zwemervaring alleen onder begeleiding.De Zwem4daagse wordt gehouden op maandag 29 april, woensdag 1 mei, donderdag 2 en vrijdag 3 mei in het Bijlmer Sportcentrum aan het Anton de Komplein 157.
  Inschrijven kan vanaf nu via Zwem4daagse.nl met de link:

  https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/772001/konaz_1870/