Welkom bij de eerste zwemclub van Europa!

Hallo! Leuk dat je er bent!

Welkom bij onze zwemclub! De beste plek voor zwemmen in Amsterdam. Van zwemlessen tot wedstrijdzwemmen, het kan bij ons allemaal! Hopelijk zien we je snel in het zwembad!

Het allerlaatste nieuws:

 • Herfstvakantie 25 oktober, 2023

  Tijdens de herfstvakantie traint de wedstrijdafdeling op de gebruikelijke tijden. Daarnaast zijn we er op zondag met de zwemlessen in het Bijlmer Sportcentrum.

  De zwemlessen in het Noorderparkbad, Mytylbad en Bijlmer Sportcentrum woensdag gaan deze week niet door.

 • NK Sprint 1 juli, 2023
  Tibbe, Faissal en Leon op dag 1 van het NK Sprint

  Op 24 en 25 juni was het NK Sprint tijdens het NK NL in Rotterdam. We deden met 5 zwemmers mee. Vorig jaar waren dat er nog maar 2, dus dat is een behoorlijke verbetering. Faissal Laghrich was er vorig jaar al bij op de 50 meter rugslag. Dit jaar had hij zich daarnaast geplaatst voor de 50 meter vlinder en de 50 meter vrij. Deze afstanden werden ook gezwommen door Leon Moreira Pereira en Tibbe Quist. Voor deze laatste een extra knappe prestatie omdat hij eigenlijk nog een junior is en dus tussen veel jongens zwom die minimaal 2 jaar ouder waren. Leon zwom een nieuw persoonlijk record op de vlinder. Faissal bleek ziek te zijn en moest zich na de 50 vlinder afmelden voor de rest van het toernooi.

  Op dag 2 stond de 50 schoolslag op het programma. Daaraan deden Sven Konings en Kesler Ostiana mee. Vooral die laatste was er op gebrand een snelle tijd te zwemmen. Met 30.73 zwom hij daarnaast een nieuw clubrecord.