Bijlmer Sportcentrum

 Op de woensdagen wordt in het Bijlmer Sportcentrum zwemles gegeven volgens de methode   ZwemABC.   Wij geven deze lessen in samenwerking met onze partner Swimtechnl.

Lestijden / Lesson schedule

Woensdag  / Wednesday

17:15-18:00   Bijlmer Sportcentrum      Amsterdam Zuidoost

18:00-18:45   Bijlmer Sportcentrum    Amsterdam Zuidoost

Heeft u meerdere kinderen die zwemles willen en is het uw wens dat ze op hetzelfde moment zwemmen dan proberen wij dat voor u te regelen.

Do you have more than one child who needs to learn swimming? We will do our utmost to accommodate them at the same time.

Lesgeld / Contribution

  • Bij KONAZ1870 bedraagt de contributie voor de zwemles € 300,- per seizoen

Het lesgeld kan vergoed worden door:

Betalen met de stadspas is helaas niet mogelijk. Bij wedstrijdzwemmen behoort de stadspas wel weer tot één van de betalingsmogelijkheden.

Lesmethode

In het Bijlmersportcentrum wordt de bekende ABC-methode van de NRZ gevolgd. We hebben hiervoor de licentie Nationaal ZwemABC.  De lessen geven wij op kindvriendelijke wijze waarin ieder kind centraal staat.

Baden

Bij het Bijlmersportcentrum wordt optimaal gebruik gemaakt van de verschillende baden in het zwembad.

In het baby-/peuterbad maken kinderen spelenderwijs kennis met zwemmen. Waterplezier staat daarbij voorop.

De volgende stap is het leren drijven en voortbewegen in het instructiebad. Gaat dit goed dan is de volgende stap om zelfstandig, zonder hulpmiddelen, in de ‘’Kreek’’ te wennen aan diep water. Diepwatervrees overwonnen? Dan is het wedstrijdbad het laatste station. In het wedstrijdbad behalen de kinderen uiteindelijk hun diploma.

Materialen

Tijdens het doorlopen van het leertraject wordt gebruik gemaakt van diverse drijf-, zink- en speelmaterialen. Variatie, afwisseling en creativiteit vormen naast het individueel gericht werken, het fundament van onze lessen. Op deze manier weten wij de kinderen te stimuleren, motiveren en enthousiasmeren.

Niveau’s

Het A-diploma bestaat uit vijf niveaus die worden opgevolgd door B en C. Elk niveau heeft zijn eigen kleur en prioriteit met betrekking tot het aanleren van de zwemslagen.

1          Rood   Watervrij maken

2          Geel    Rugslagen

3          Groen  Buikslagen

4          Blauw  Diepwater

5          A – Oranje – met kleding

6          B – Zwart – met kleding

7          C – Wit – met kleding

Instroom

Inschrijven kan vanaf de leeftijd van vier-en-een-halfjaar. Starten met het volgen van de zwemlessen is vanaf vijf jaar. Inschrijven kan hier.  Per kind is 15 euro inschrijfgeld. U kunt dit bedrag overmaken op NL61 INGB 0000 1807 00. Zet u er dan de naam bij van uw kind, plus inschrijving BSC.

Doorstroom

Om de tien weken starten nieuwe groepen. Deze structuur zorgt voor rust bij zowel de kinderen als de docenten. Onze ervaring is dat wanneer kinderen in groepsverband, het avontuur van het leren zwemmen aangaan, dit bevorderlijk is voor het plezier in de lessen en het gevoel van veiligheid en vertrouwen versterkt. In andere woorden, de kinderen voelen zich hierdoor meer en sneller op hun gemak. De kinderen leren zo gemakkelijker de zwemslagen aan.

Contact :

BSC

  • Uw privacy in goede handen. Konaz gebruikt uw e-mail en telefoon uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag. Wij voeren geen administratie hierop. Uw gegevens worden niet gedeeld en niet bewaard. Wilt u meer weten lees dan ons privacy statement elders op de site.
 

Controle

Uw privacy bij ons in goede handen : Konaz slaat uw gegevens niet op op onze server. Uw e-mail en eventueel uw telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om antwoord te geven op uw vraag.