Wie

Bestuur van de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870

Het bestuur van de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub waakt al sinds 1870 over de focus van de vereniging op de doelstelling, zijnde het bevorderen van de zwemsport in brede zin. Naar eer en geweten zet zij zich in om dat in al haar gelederen optimaal te laten verlopen. Het bestuur bestaat sinds 9 maart 2018 uit de volgende 6 personen.

Voorzitter Ron Pije
Secretaris  Marielle Beers
Penningmeester Kay Konings
Algemeen bestuursleden: Thomas Icking, Chantal Bremer, Philip Plenckers

Het bestuur wordt ondersteund door een aantal commissies.  Onderstaand een overzicht van de commissies van de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 die onze dienstverlening mogelijk maken.

Commissie Wedstrijdzwemmen :

Adri Grijseels (hoofdtrainer),  Cees Lijzenga (Wedstrijdsecretariaat),  Jefferey Goedar, Philip Plenckers, Marielle Beers (trainers)

Activiteitencommissie

(zwemvierdaagse, schoolzwemkampioenschap, Duitslandkamp)

Annemarie Hoekstra, Mirjam van Koekenberg, Thomas Icking,  Chantal Bremer, Ron Pije, Marielle Beers, Jefferey Goedar

Klachten

Daarnaast kunnen problemen of klachten worden gemeld bij de voorzitter, via voorzitter@konaz.nl.

Vrijwilliger zijn van cruciaal belang voor een vereniging als de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870. Zonder vrijwilligers zou de vereniging nergens zijn, want zij maken het mogelijk dat de vereniging het bevorderen van de zwemsport kan realiseren. En natuurlijk kunnen ook wij extra vrijwilligers gebruiken, dus voor meer info kunt u zich wenden tot het bestuur van de vereniging.

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon van KonAZ 1870 is Annemarie Hoekstra. Hoe met haar in contact te komen vind je hier.